• https://www.k-k.mk/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%B8
  • Начини на плаќање

    

   Како можете да платите? 

   Преку готовина при испорака

   Избраните производи од електронската продавница на Кеги  Колев, заедно со предвидените трошоци за транспорт, можете да ги платите со готовина при испорака. Плаќањето станува директно на поштарот при приемот на производот. Услугата е валидна само за територијата на Р.Македонија. 

   Преку банкарска картичка 

   Избраните производи од електронската продавница на Кеги  Колев, заедно со предвидените трошоци за транспорт, можете да ги платите однапред преку дебитна или кредитна картичка, валидна на територијата на Р.Македонија.

    

    

    

    

 • Спореди
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат