• advertisement
  • ККТЕХ

   За суви нозе

   Зимските обувки и чизми со мембрана KKТЕХ се единствената опција во која детето е со топли, суви и проветрени нозе во текот на целиот ден. Обувките со мембрана KKТЕХ имаат три одделни слоеви со конкретна намена.Надворешниот дел е изработен од кожа или текстил и пропушта воздух навнатре во обувката.Средниот дел е мембрана, чија улога е да го пропушти воздухот и да го стопира пропуштањето на водата внатре во обувката. Прецизната мрежа на мембраната ги "пропушта" малите воздушни молекули, но ги "стопира" големите молекули на водата и не дозволува да поминат.Внатрешниот слој е поставата на обувките, кој обезбедува топлина на детската нога. По долги часови во снегот обувките изгледаат видливо влажни, но нозете на детето се задржуваат апсолутно суви. Со обувките со мембрани KKТЕХ детето може да го помине целиот зимски ден во училиште чувствувајќи се удобно.

    

 • Спореди
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат