• advertisement
  • Иновации и технологија

    

   Нашите партнетри каде што се изработува K&K се единствена Бугарска компанија, производител на детски обувки, која инвестира истовремено во развој на сопствени дизајнерски колекции, техничко обезбедување и воведување на иновативни производи на пазарот за деца. Точно обувките на K&K  се популарни на Македонскиот  пазар како бебешките  производи  со патент преку самиот ѓон кои се наменети за проодување, кожните бебешки патики и бебешките чизми со два патенти. Ние во соработка со нашите партнери постојано ги следиме современите трендови во производството на обувки и ги применуваме во практика сите технички новини со кои правиме обувките K&K да бидат поудобни, повеќе издржливи и не на последно место во допаѓањето од страна на  децата како и на нивните родители.

    

 • Спореди
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат