• -23%

   Класик

   Бебешки обувки

     За лазење и за полесно проодување.

    

   розева
   1. Цена : № 16-20 1290 MKD
    999 MKD

   Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога.  Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат