• Ново

   9192022

   Детски сандали
   розева
   1. Цена : 31-39 2399 MKD

   Детски сандали во бледо розева боја. Погодни за деца на училишна возраст. Влошките се направени од микрофибер, кој ја апсорбира влагата од нозете осум пати побрзо од природна кожа. Тие може да се чистат со детергент и вода.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат