• -20%

   9192021

   Детски сандали
   бела
   1. Цена : № 38-39 2399 MKD
    1919 MKD

   Елегантни сандали изработени од кожа. Погодни за деца на училишна возраст. Влошките се направени од микрофибер, кој ја апсорбира влагата од нозете осум пати побрзо од природна кожа. Тие може да се чистат со детергент и вода.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат