• -30%

   9192011

   Детски сандали
   сребрено
   1. Цена : № 30-38 1999 MKD
    1399 MKD

   Детски сандали во перла боја. Погодни за деца на училишна возраст. Влошките се направени од микрофибер, кој ја апсорбира влагата од нозете осум пати побрзо од природна кожа. Тие може да се чистат со детергент и вода.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат