• Ново

   9191201

   Детски обувки
   розева
   1. Цена : 30-35 2199 MKD

   Дизајнерско елегантни обувки за девојчиња, во розева боја со нагласени брилијантни делови и јасен класичен дизајн. Облекувањето и прицврстувањето е лесно и брзо со лепенка. Флексибилни ѓонови со вграден систем Flexi step.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат