• Ново

   9191061

   Патики
   бела
   1. Цена : 27-34 2299 MKD
   2. Цена : 36 2499 MKD
   3. Цена : 41-44 2699 MKD

   Класични ниски патики од семејната линија. Погодни за целото семејство. Докажана удобност, класична линија од
   комбинација на бои во црно-бело. Моделот доаѓа со два комплети на врвки црни и бели. Тие имаат мека јака за дополнителна удобност.
   Ѓонот има систем Flexi Step за удобност при пешачење.

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат