• -30%

   8193021

   Детски обувки
   виолетова
   1. Цена : № 20-26 2599 MKD
    1819 MKD

   Обувки за најмалите девојчиња со атрактивно, удобно ѓонче кое не се лизга со кое движењето е лесно со систем Flexi step. Подкрената во предниот дел со протектор во зоната на прстите, за заштита од повреда. Зајакната пета за поголема стабилност, мека крагња и природна постава за удобност. Со две велкро лепенки за лесно облекување. Елегантен јасен изглед во сино виолетова боја со изразени декоративни елементи и апликации.

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат