• Ново

   8192071

   Детски сандали
   плава
   1. Цена : 19-25 1999 MKD

   Секојдневни детски сандали за најмладите. Погодни за деца кој само што прооделе. Направени се бела и сина боја со штампани апликации. Прицврстувањето е со две лепенки кој овозможуваат, оптимален комфор на детското стапало. Ѓонот е мек и лесен,флекибилен и  обезбедува природно чувство на нозете при одење.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат