• Ново

   8192021

   Детски сандали
   бела
   1. Цена : 22-26 1899 MKD

   Спортско елегантни детски сандали за најмладите. Класично бела боја во комбинација со нежни златни детали и гламурозни елементи. Мемори влошка за оптимална удобност при користење. Прилагодување на глуждот  за максимална прилагодливост на ногата на стапалото. Лесно се чистат со влажна крпа или четка.

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат