• Ново

   8192011

   Детски сандали
   розева
   1. Цена : 18-26 1899 MKD

   Спортско елегантни детски сандали за најмладите. Перла розева боја во комбинација со бела боја и тематски апликации. Мемори влошка за оптимална удобност при користење. Прилагодување на глуждот  за максимална прилагодливост на ногата на стапалото. Лесно се чистат со влажна крпа или четка.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат