• Ново

   8191211

   Детски обувки
   розева
   1. Цена : 20-25 1999 MKD

   Спортско-елегантни обувки за најмалите принцези со засилена пета и прицврстување околу глуждот со лепенка за поголема стабилност. Модна изработка, направени во бела и сјајна бледо-розева боја со модерен принт. Ѓонче кое не се лизга,движењето е олеснето и удобно со системот Flexi step.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат