• Ново

   8191201

   Детски обувки
   беж
   1. Цена : 20-21 1999 MKD

   Елегантни пролетни-летни обувки за најмалите девојки. Модерен изглед изработен во нежно беж боја со актуелен цветен дизајн. Каишки преку глуждот за стабилно прицврстување. Мека и фина постава и влошки од микрофибер, којa брзо ја апсорбира влага од стапалата. Флексибилни и меки ѓонови со систем Flexi step.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат