• -30%

   8191042

   Детски обувки
   плава
   1. Цена : № 26 2299 MKD
    1609 MKD

   Детски кожни обувки за малите момчиња,во комбинација на бела боја со контрастно светло сино и жолто и дополнување со АРТ апликации. Добра приврзаност обезбедена од две велкро лепенки. Во предниот дел има заштитен протектор од гума. Тие имаат мека крагња и природна кожна постава за удобност. Ѓонот е здебелен, со анти-лизгачки зграпчувања и обезбедува стабилност и  флексибилност со вградениот систем Flexi step.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат