• -30%

   7411-070

   Детски обувки
   розева
   1. Цена : № 23-34 1890 MKD
    1323 MKD

   Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во деликатнa розева боја со декоративна перфорација, меко и флексибилно ѓонче,стабилно се прицврстуваат на стапалото со лепенка околу глуждот.Кожна влошка која овозможува удобност и природно чуство.

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат