• Ново

   7191202

   Детски обувки
   цветна
   1. Цена : 26-33 2199 MKD

   Елегантни чевли за девојчиња изработени во класично бела боја со цветни апликации и гламурозни елементи со нежен сјај. Лесно се облекуваат со Velcro-лепенка. Ѓонче со систем Flexi step за удобност при движењето.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат