• Ново

   7191031

   Детски патики
   бела
   1. Цена : 25-30 2499 MKD

   Дизајнерски спортски патики изработени од природни материјали со актуелна штампа во боја се прицврстуваат со врвки а за полесно облекување од внатрешната страна имаат патент. Ѓонче со вграден систем Flexi Step за удобност при пешачење. Природна постава за удобност.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат