• Ново

   4308-558

   Детски обувки
   сива
   1. Цена : 26-34 1690 MKD

   Детски текстилни патики од шпанската марка Vulladi во нежно сива боја со едноставен дизајн.Се облекувааат лесно а се прицврстуваат со една лепенка.Ѓонот е мек и флексибилен со кожна влошка за удобност при одењето.

    

    

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат