• Ново

   1613013

   Детски топлинки
   бела
   1. Цена : 18-22 790 MKD

   Елегантни текстилни обувки за домашна употреба или игра надвор. Изработени од памучна ткаенина, којa ja впива влагата од стапалата на детето. Лесно e облекувањето и стабилно се прицврстуваат со лепенка околу глуждот. Ѓоновите се флексибилни и меки. Не оставаат траги врз подни облоги. Во предниот дел се дополнително покренати за да ги штитат прстињата од повреда.

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат