• Ново

   119206

   Детски Топлинки
   тегет
   1. Цена : 26-31 790 MKD

   Детски текстилни обувки за девојчиња, изработени од памучна ткаенина, која ја апсорбира влагата од ногата. Ѓончето е подигнато во предниот и задниот дел за повеќе безбедност, не се лизга и истото дише. Меко,флексибилно, не остава траги на подот. Прицврстување со лепенки за брзо облекување и повеќе стабилност.

    

   • Последно разгледани
  • Спореди
   Затвори
   Отвори
   Няма резултат